Počinju prijave i realizacija projekta “Sport za sve”

Poštovani roditelji i učenici,

U okviru realizacije projekta ”Sport za sve”, kojeg provodi JP ”ONSA” d.o.o. Sarajevo, a koji je podržan i finansiran od strane Općine Novo Sarajevo, trenutno se u školama na području Općine Novo Sarajevo vrši anketiranje učenika u svrhu realizacije projektnih aktivnosti.

Prijave su moguće i putem naše web stranice na linku: https://jponsa.ba/prijavni-listovi-za-projekte/

Projektom ”Sport za sve” predviđena je realizacija više projektnih aktivnosti, a to su: Rukomet, Košarka, Odbojka, Futsal, Stoni tenis, Gimnastika, Samoodbrana i Streljaštvo u Sportskoj dvorani ”Goran Čengić” na adresi Zvornička 23, Novo Sarajevo, a roditelji će biti obavješteni o svim aktivnostima putem viber grupa koje će biti napravljene u svrhu obavještenja o terminima, radionica i ostalim pojedinostima.

Kada se utvrde tačne satnice termina učenici će biti dočekani od strane voditelja projektnih aktivnosti, te će istima biti pokazan ulaz u Dvoranu. Ulaz u Dvoranu je iz Hercegovačke ulice (VIP ulaz), a trajanje jedne radionice iznosi 75 minuta.

Potrebno je da djeca dođu 10 minuta prije početka termina kako bi bili na vrijeme spremni za radionicu. Za dolazak i odlazak djece su zaduženi isključivo roditelji i polaznici su obavezni sa sobom ponijeti potrebnu opremu u skladu sa zahtjevima pojedine projektne aktivnosti.

Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju svaki radni dan od 09:00 – 15:30 h na sljedeće brojeve telefona:
+387 61 667 015;
+387 33 646 470;
ili putem emaila: info@jponsa.ba

Projekat je u potpunosti finansiran i podržan od strane Općine Novo Sarajevo.

Info list: Prijava za Projekat Sport za sve 2024