Projekat ”SPORT ZA SVE”

Poštovani roditelji i učenici,

u okviru realizacije projekta “Sport za sve” kojeg provodi JP “ONSA” d.o.o. Sarajevo, a koji je podržan od strane Općine Novo Sarajevo, trenutno se u školama na području Općine vrši anketiranje učenika u svrhu realizacije projektnih aktivnosti.

Projektom “Sport za sve” predviđena je realizacija više projektnih aktivnosti, a to su “Škola streljaštva”, “Škola rukometa”, “Razvoj futsala na području Općine Novo Sarajevo”, “Edukacije i takmičenja u sportsko – korektivnoj gimnastici”, “Škola samoodbrane” i “Škola stonog tenisa”.

Sve projektne aktivnosti nakon provedenog anketiranja održavat će se u Sportskoj dvorani “Goran Čengić” na adresi Zvornička 23, Novo Sarajevo, roditelji će biti obavješteni o svim aktivnostima putem viber grupa koje će biti napravljene u svrhu obavještenja o terminima, radionica i ostalim pojedinostima.

Kada se utvrde tačne satnice termina učenici će biti dočekani od strane voditelja projektnih aktivnosti, te će istima biti pokazan ulaz u dvoranu. Ulaz u dvoranu je iz Hercegovačke ulice (VIP ulaz), a trajanje jedne radionice iznosi 75 minuta.

Potrebno je da djeca dođu 10 minuta prije početka termina kako bi bili na vrijeme spremni za radionicu. Za dolazak i odlazak djece su zaduzeni isključivo roditelji i polaznici su obavezni sa sobom ponijeti potrebnu opremu u skladu sa zahtjevima pojedine projektne aktivnosti.

Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju svaki radni dan od 09:00 -15:30 h na sljedeće brojeve telefona:
+387 61 667 015;
+387 33 646 470;
ili putem emaila: info@jponsa.ba

Projekat je podržan od strane Općine Novo Sarajevo.