Brzorastuće kompanije u BiH: Direktor Ramić na dodjeli certifikata posadio drvo za JP ‘ONSA’

Jučer je u hotelu Tarčin Forest Resort & Spa organizovana konferencija na kojoj su dodijeljeni certifikati direktorima i vlasnicima brzorastućih kompanija u Bosni i Hercegovini. U sklopu konferencije, nadomak hotela, svi prisutni su posadili drvo za svaku brzorastuću kompaniju, koje će rasti u znak njihovog uspjeha. Tako je i direktor Mirza Ramić, nakon što je dobio certifikat, posadio drvo za JP ‘ONSA’ d.o.o.

Na ovoj konferenciji pod nazivom “Tajne uspjeha brzorastućih kompanija” govorilo se o tajnama uspjeha, a govornici su nam otkrili šta je potrebno za rast i uspješnost, kako radnika tako i firme.

Učesnici ove proljetne konferencije bili su direktori i vlasnici firmi: BH Telecom, JP Onsa, Kristal, Halcom, Poliklinika Orthos, JP Nacionalni park Una, Commerce Engineering, Fabrika Cemetna Lukavac, Prointer ITSS, Bajrić Company, Grakop, Eastern Mining, Best solution Company, Bosfor Stil, Establish, Neimari Šerići, Tacta, Pro Team, MFC, Rocca Forte, TX TV, JP RTV Zenica, LRC Inkasso, a institucionalnu podršku dali su i predstavnici Privredne/Gospodarske komore Federacije Bosne i Hercegovine i Privredna komore Republike Srpske.

Konferencija je održana u sklopu projekta “Brzorastuće kompanije u BiH”, u organizaciji Poslovnih novina i analitičkog partnera bonitetne kuće LRC, koje su članice LRC Grupacije.